Om Brian Lykke

Brian Lykke bruger i sit comedy show sin spændvidde til at levere et afvekslende, uforudsigeligt, energisk og helt igennem suverænt show, hvor komik, hans talent for at spotte karaktertræk hos os alle og egne hverdagsoplevelser er i centrum. Det giver som oftest ikke kun grin, men også genkendeligheder blandt publikum.

Du kender blandt andet Brian Lykke fra Kanal 5, hvor han er vært på studie 5.

Brian Lykke har siden 2007, hvor han var med i den prisnominerede satireserie ”Trio Van Gogh” på DR2, slået sit navn fast som én af landet bedste karakterkomikere. Han var en af hovedkræfterne bag ”Krysters Kartel” på DR2 som i 2010 vandt TV-Prisen for bedste comedy-program og har siden medvirket i flere TV-serier, film og ikke mindst i 5 sæsoner af TV2s live sketchshow ”Live Fra Bremen”. I disse programmer og film har Brian leveret et lille hav af figurer og jongleret med både dialekter, stemmer og fysiske udtryk. Han har desuden medvirket i børnesuccesen ”Onkel Reje” på DR Ramasjang. Brian Lykke har også lagt stemme til flere animerede film, TV-serier og reklamefilm.

Det er dog ikke kun på skærmen, at Brian Lykke kan underholde. Således var han i 2012 på turné med resten af Krysters Kartel og deres live-show ”Så Hakker Spætten” og i 2014 var han på sin første stand-up klub-tour – nemlig COMEDY NITE. Det gentog han i starten af 2015, da han turnerede med Den Lalleglade Brigade og Kasper Gross landet over.

Du kan læse mere om Brian Lykke her: https://www.tajmer.dk/artister/brian-lykke/